Serveis


CompravendaSi vol comprar un immoble a Finques Sistach l'assessorarem sobre el preu de mercat i li trobarem el pis, casa, terreny o local que més s'adeqüi a les seves necessitats ( pot consultar el servei de LOCALITZACIÓ D'IMMOBLES).  

Si pel contrari vostè és propietari i vol vendre un immoble li farem una valoració totalment gratuïta i oferirem el producte als diferents canals de comercialització tant on line com físics. Tenir un preu ajustat a la realitat del mercat, exposar online l'immoble amb unes fotos de qualitat i que l'immoble es mostri net i endreçat són petits detalls crucials per tenir l'èxit en la venda. Deixi-s assessorar pels nostres professionals. Sense cap compromís pot omplir aquest formulari. Lloguer


Posem a la seva disposició el nostre personal altament qualificat perquè l'ajudi a satisfer les seves necessitats oferint-li seguretat jurídica i assessorant-lo en tot moment. Estudiem cada cas amb profunditat  orientant tant a l’arrendador com l'arrendatari sobre el preu de mercat vigent.
La nostra voluntat és la satisfacció dels clients, per aquest motiu els propietaris que ens contractin s'asseguraran que no llogarem el seu immoble a persones incomplidores i els arrendataris tindran la seguretat de que pagaran un preu de mercat real.

Tant si és propietari com si vol convertir-se en arrendatari d’un immoble ens pot fer arribar la seva petició omplint el formulari. Administració de Finques

Administració de Lloguers

Oferim als propietaris d’immobles una gestió eficient, realista, professional i acurada del seu patrimoni immobiliari. Aquest servei és d’especial utilitat en propietaris que comparteixen una part indivisa ( normalment familiars per herència) o bé en persones que per la seva condició o professió no tenen temps per dedicar a una bona administració patrimonial.

Aquest servei contempla un estudi inicial del patrimoni immobiliari del client (gratuït) on s’intentarà crear les línies mestres per treure la màxima rendibilitat proposant les actuacions necessàries dins el calendari. SISTACH FINQUES cobra, demana pressupostos de rehabilitació o de reparacions, supervisa les obres, es cuida de qualsevol incidència que es pugui plantejar representant a la propietat. Moltes famílies deixen de guanyar molts diners al no disposar d’una administració professional dels seus immobles. Contacti’ns sense compromís i l’informarem. 


Administració de Comunitats de Propietaris


Posem a disposició de les Comunitats depropietaris un servei integral de gestió de comunitats, facilitant amb totaltransparència tota la documentació de les gestions realitzades (pressupostos,contractes de subministraments, pòlisses d’assegurances etc.).


En tot moment qualsevol veí pot consultar elsextractes del compte expressament creat per la Comunitat i saber així l’estateconòmic de la mateixa. Revisem tots els contractes de serveis isubministraments per adequar-los a les necessitats reals de cada casaconseguint així un estalvi notable dels costos. Demani un pressupost sense compromís clicant AQUÍ.
Lloguers Turístics


Sistach Finques gestionem més de 40 habitatges turístics en diferents poblacions de Catalunya, tenint una especial presència a l’Estartit. Si vostè té un immoble i el vol dedicar a un ús turístic nosaltres li gestionem tot sense que s’hagi de preocupar absolutament de res. Publiquem als principals portals del sector aconseguint unes bones ocupacions i realitzem les neteges, entrades i sortides, canvis de roba, atenció 24 hores d’incidències.  Demani’ns informació clicant AQUÍ.

Oferim als propietaris d’immobles una gestió eficient i professional de la seva segona residencia. 
Pot visitar la nostra pàgina amb l'oferta de lloguer turístic: www.sistachrentals.com